Wil je vooruit?

Wil je meer succes en betere resultaten uit training en professionele ontwikkeling? Beter presteren, samenwerken en meer plezier ervaren?

Wil je vooruit?

Wil je meer succes en betere resultaten uit training en professionele ontwikkeling?

Over mij

Zoek je manieren om meer succes te halen uit teambuilding, training en professionele ontwikkeling?

Gelukkig, ik weet hoe ik kan helpen. Door leren leuker, makkelijker en effectiever te maken help ik mensen en teams om écht te groeien.

Ik weet hoe je mensen sneller en beter laat leren door game-based learning, hoe je dat borgt en vasthoudt voor beter resultaat op lange termijn, hoe je meer plezier en verbinding creëert door een positieve waardeercultuur, en nog veel meer.

Game Changer

Vernieuwend, verrassend en een echte eyeopener. Als geen ander weet Sjoerd leiders en teams te inspireren om met meer enthousiasme en betrokkenheid te werken aan een gezamenlijk doel.

Maximaal uitgedaagd worden om te leren? Creatief en effectief een probleem aanpakken? Jouw mensen écht meekrijgen voor een nieuwe campagne, missie of werkwijze?

Wie een lezing, training of game heeft meegemaakt wil direct aan de slag. Sjoerd maakt leren leuker en daarmee realiseer je top resultaten.

Aan de slag

Advies

Voor inspirerende leiders en ondernemers. Creëer meer succes en plezier. Krijg helder waar je voor gaat. Verhoog je gunfactor.

Ontwerp

Een krachtig programma om te inspireren, leren of gezamenlijk een doel te realiseren.

Spreker

Ontdek de kracht van spel en leren met plezier. Wat zijn de kansen en hoe bereik jij ook geweldige resultaten.

Training & Events

Superleuke ervaringen vol positiviteit, creativiteit, energie en verbinding. Teambuilding, business challenge of een fantastisch personeelsfeest.

Dit beloof ik

Ik realiseer een positieve cultuur vol blije mensen. Die energie geven, een positieve instelling hebben en denken in oplossingen en mogelijkheden.

Ik maak leren leuker waardoor mensen sneller ontwikkelen met meer effect.

Ik geef mensen praktische en direct toepasbare tools om nog sociaalvaardiger en klantvaardiger te zijn.

Ik creëer meer betrokkenheid, plezier, optimisme, passie en enthousiasme om te werken aan een persoonlijk of gezamenlijk doel.

Enthousiast?

Mij boeken als spreker of inschakelen als adviseur?

Neem contact op en ik denk graag met je mee om het succesvol te maken.

© Copyright - Sjoerd Janszoon      Email: sjoerd@sjoerdjanszoon.nl     Tel: 06.4690.4364     Adres: Oudegracht 245 3511 NL Utrecht