Welkom!

Mijn naam is Sjoerd Janszoon, coach en adviseur. Ik help je om succesvoller te zijn met game-based learning en serious play.

Game Changer

“Vernieuwend, verrassend en een echte eyeopener. Als geen ander weet Sjoerd leiders en teams te inspireren om met meer enthousiasme en betrokkenheid te werken aan een gezamenlijk doel.

Maximaal uitgedaagd worden om te leren? Creatief en doeltreffend een probleem aanpakken? Positief en effectief gedrag op de werkvloer realiseren? Jouw mensen écht meekrijgen voor een nieuwe campagne, missie of werkwijze?

Wie een lezing, training of game heeft meegemaakt wil direct aan de slag. Sjoerd maakt leren leuker en daarmee realiseer je top resultaten.”

Teaming

Hoe vergroot je de motivatie en betrokkenheid van teams en individuen?

Hoe kan je effectiviteit verhogen en je dienstverlening verbeteren?

Hoe houd je een team aan de gang en creëer je meer verbinding en plezier?

En zeker in de dit tijdperk van verhoogd virtueel werken:

Hoe blijf je met elkaar in contact en je dienst goed verlenen? Hoe houd je medewerkers gemotiveerd en enthousiast? Hoe blijf je maximaal waarde creëren, “van achter je scherm”. Hoe kom je effectief deze periode door en verlies je elkaar niet uit het oog?

Waar loop je tegenaan en hoe verbeter je het proces nu en voor straks? Hoe ga je hiermee om als dit onderdeel wordt van het dagelijks bestaan? Welke lessen van deze periode neem je mee? Welke techniek en tooling kan je het beste inzetten? En hoe zorg je dat iedereen het begrijpt en er efficient mee kan werken?

Dit beloof ik

Ik ben altijd bezig met nieuwe manieren om mensen te inspireren en te stimuleren om te bereiken wat ze het liefst willen.

Ik begrijp wat het gedrag van mensen drijft, hoe je leren leuker maakt en bevordert, en wat ondernemers en leiders motiveert om te groeien en te bereiken waar ze van dromen.

Game-based learning en serious play gaan over plezier en uitdaging en positieve gedragsbeïnvloeding. Vol nieuwe toepassingen voor persoonlijke groei en leiderschap. Voor leren en ontwikkelen. Voor motivatie, anderen meekrijgen en dingen veranderen. Voor werkplezier en levensgeluk.

Zo realiseer ik een positieve cultuur vol betrokken en blije mensen. Die energie geven, een positieve instelling hebben en denken in oplossingen en mogelijkheden. Die meer voldoening ervaren uit werk en de omgang met anderen, en het beste in zichzelf naar boven weten te halen.

Aan de slag

Motivatie en Gedrag

 Bereik je doelen met effectieve gewoontes en een sterke mindset. Creëer meer succes en plezier bij wat je dagelijks doet.

Serious Play

Een krachtig programma om te inspireren, leren, gedrag te ontwikkelen of gezamenlijk een doel te realiseren.

Proces en Techniek

Ontdek de kracht van spel en leren met plezier. Wat zijn de kansen en hoe bereik jij ook geweldige resultaten. Leerzaam, inspirerend en concreet toepasbaar.

Mindset

Superleuke ervaringen vol positiviteit, creativiteit, energie en verbinding. Teambuilding, business challenge of een fantastische spelbeleving.

Enthousiast?

Mij boeken als spreker of inschakelen als adviseur?

Neem contact op en ik denk graag met je mee om het succesvol te maken.

© Copyright - Sjoerd Janszoon      Email: sjoerd@sjoerdjanszoon.nl     Tel: 06.4690.4364     Adres: Oudegracht 245 3511 NL Utrecht